VR Transpointin sähköinen asiointi ja verkkopalvelut

Sopimusasiakkaana hoidat verkon kautta kätevästi monia palveluja.

Voit hallinnoida ja lähettää useita kuljetuksiin liittyviä dokumentteja, tilata kuljetuskapasiteettia ja seurata kuljetusten etenemistä.

 

Sähköiset myyntilaskut

VR Transpointin asiakkaana sinulla on mahdollisuus valita kaksi erilaista sähköistä laskua.

Sähköinen laskutus on tehokkain laskutustapa silloin, kun laskutus perustuu osapuolten väliseen sopimukseen ja laskuttaminen on säännöllistä. Palvelu tuo yrityksellesi huomattavia kustannussäästöjä.

Verkkolasku

Verkkolaskussa laskutustieto rivitietoineen siirretään automaattisesti laskuttajalta verkkolaskuoperaattorin kautta vastaanottajalle. Laskulla näkyvät kaikki samat tiedot kuin paperisessa laskussakin. Asiakkaan käytössä tulee olla ohjelmisto, joka kykenee vastaanottamaan verkkolaskuja. Lisäksi asiakkaalla on oltava sopimus jonkin verkkolaskuoperaattorin kanssa. VR-konsernin verkkolaskuoperaattorina toimii Itella Oyj.

EDI-lasku

Laskutustiedot lähetetään EDI-sanomana asiakkaalle. VR Transpointilla on käytössä kaksi laskusanomatyyppiä INVOIC911 ja INVOIC D97B. Ennen laskun vastaanottoa asiakkaan on määriteltävä sanomamuunnokset oman sanomavälityspalveluoperaattorinsa kanssa. VR-konsernin sanomavälitysoperaattorina toimii CGI.

Lisätietoja sähköisistä laskuista

  • Verkko- ja EDI-laskut: VR Transpointin oma myyntiyhteyshenkilö puhelimitse tai sähköpostilla