Kotimaan maantiekuljetusten sähköinen asiointi

Sopimusasiakkaana voit tehdä kuljetustilauksia sekä seurata niiden etenemistä VR Transpointin tilaussivuston kautta.

Palvelu mahdollistaa asiakkaalle nopean ja helpon tilauksen tekemisen sekä mahdollisuuden tarkastella tilauksen etenemistä ja toteuma-aikoja. Palvelun kautta asiakkaalla on käytössään VR Transpointin logistiikkayhdistykseltä varaamat rahtikirjanumerot sekä mahdollisuus tulostaa palvelun kautta kuljetusdokumentti tilaamalleen kuljetukselle.

Mikäli et vielä ole asiakkaamme, jätä yhteydenottopyyntö.

MassaNet

MassaNetin kautta kotimaan maantieliikenteen sopimusasiakkaat voivat tehdä kuljetustilauksia sekä seurata niiden etenemistä ja tulostaa rahtikirjoja VR Transpointin tilaussivuston kautta.

Tilausten tekeminen MassaNetin kautta edellyttää asiakaskohtaisia tunnuksia. Tunnukset luodaan ja ylläpidetään VR Transpointin henkilökunnan toimesta.

Huomioithan, että tilausten kopioinnissa ja tallentamisessa voi esiintyä ongelmia mikäli käytät vanhempaa selainta kuin Explorer 11. Poistamalla evästeet ja väliaikaiset internet tiedostot ongelman pitäisi korjaantua. Ongelmien mahdollisesti jatkuessa ota yhteyttä: Henna Luostarinen p. 040 8634 352.

Kirjaudu MassaNettiin

 

Kuljetusdokumenttiarkisto

Kuljetusdokumenttiarkisto on sopimusasiakkaiden palvelu, josta asiakas voi käydä katsomassa rahtikirjoja sekä muita kuljetukseen liittyviä dokumentteja. Kuljetusdokumentit skannataan arkistoon kuljetustapahtuman jälkeen.

Arkiston katseluun tarvittavan käyttäjätunnuksen ja salasanan saat myynnin yhteyshenkilöltäsi.

Kirjaudu kuljetusdokumenttiarkistoon

 

WebAuto

WebAuton kautta VR Transpointin liikennöitsijät ja heidän kuljettajansa voivat ilmoittautua kursseille ja tutustua kurssitarjontaan.

Kirjaudu WebAutoon