Asiakirjat-palvelussa käyttökatko maanantaina 13.11.2017 klo 8 – 9

Asiakirjat-sovellukselle tehdään versiopäivitys, jonka takia palvelussa on katkos maanantaiaamuna 13.11.2017 noin kello 8 – 9.

Pahoittelemme tästä asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja antaa rautatielogistiikan palvelukeskus (logistiikka.palvelukeskus@vrtranspoint.fi).
 

 

Asiakirjat-palvelu

Vaivattomuutta kuljetusasiakirjojen täyttämiseen ja toimittamiseen VR Transpointin asiakkaille

Asiakirjat on sähköinen palvelu, jonka avulla voit täyttää ja toimittaa kuljetusasiakirjat sähköisessä muodossa VR Transpointille.

Palvelu helpottaa asiakirjojen täyttämistä, vähentää virheitä ja tekee tiedonsiirron joustavaksi. Kuljetusten laatu paranee ja rajapalautukset vähenevät, mistä seuraa selviä kustannussäästöjä.

Palvelusta löytyvät kuljetusasiakirjat:

  • Itäisen liikenteen dokumentit (rahtikirja, palautusrahtikirja ja palautussaate)
  • Kotimainen rahtikirja
  • Läntinen rahtikirja

Selkeät ohjeet

Asiakirjat-palvelussa kuljetusasiakirjojen täyttäminen on helppoa. Pakolliset kentät, selkeät ohjeet ja esikatselumahdollisuus vähentävät virheitä.

Voit halutessasi jättää vakiokuljetustietoja asiakirjoihin, jolloin asiakirjojen täyttäminen on seuraavalla kerralla nopeampaa.

Milloin tahansa, minne tahansa

Voit syöttää asiakirjoihin tarvittavat tiedot ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Tiedot saa tulostettua haluttuun paikkaan ja välitettyä eteenpäin helposti. Tulostuspaikkana voi olla esimerkiksi raja-asema tai mikä tahansa VR Transpointin palvelupiste.

Palvelun ansiosta näet ajan tasalla olevan rahtikirjainformaation sähköisessä muodossa eri toimipaikoissasi ympäri maailman.

Palvelu toimii Internet-ympäristössä eikä vaadi sinulta laite- tai ohjelmistoinvestointeja. Käyttöä varten saat käyttäjätunnuksen ja salasanan oman VR Transpointin yhteyshenkilösi välityksellä.