VR Groupin tytäryritys OOO Finnlog vuokraa ja operoi vaunuja Venäjällä.

Yhteis- ja tytäryritykset idän liikenteessä 

VR Groupin yhteis- ja tytäryritykset laajentavat VR Transpointin palvelutarjontaa idänliikenteessä. 

Finnlog – idän liikenteen kuljetuksia uudella palvelumallilla

Finnlog tarjoaa asiakkaille idän liikenteen vaunuoperointipalveluja. Palvelut ja kalustokokonaisuudet räätälöidään asiakkaan kuljetustarpeiden mukaisesti tehokkaasti koko ketjulle lähettäjältä vastaanottajalle.

Finnlog toimii Venäjän ja Suomen välisessä liikenteessä. Finnlog operoi vaunuja Venäjällä, huolehtii kunnossapitosopimuksista sekä vastaa operatiivisesti vaunujen käytön suunnittelusta ja ohjauksesta Venäjän puolella. Finnlog vuokraa vaunuja tällä hetkellä suomalaisten metsäalan yritysten tuontipuuliikenteeseen. Tavoitteena on laajentaa toimintaa myös muihin tuoteryhmiin.

ContainerTransScandinavia – rautateiden konttikuljetuksia aina Aasiaan saakka

ContainerTrans Scandinavia (CTS) tarjoaa laajat konttikuljetuspalvelut Suomen ja Venäjän välisessä liikenteessä aina Aasian saakka.

Yritys myy sekä operoi idänliikenteen konttikuljetuksia. ContainerTransScandinavia Oy on VR:n ja JSC TransContainerin vuonna 2007 perustama yhteisyritys. 

Freight One Scandinavia – vaunukuormakuljetuksia koko IVY-alueelle

Freight One Scandinavia (FOS) tarjoaa IVY-alueen katettujen ja avovaunujen kuljetuspalveluita Suomen ja IVY-alueen välisessä liikenteessä.

Yritys myy sekä operoi idänliikenteen vaunukuormakuljetuksia. Freight One Scandinavia Oy on VR:n ja OAO ”PGK”:n vuonna 2009 perustama yhteisyritys.