Logistiikan lisäpalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman logistiikan lisäpalveluita, jotka täydentävät rautatie- ja maantiekuljetuksiamme.

Rakennamme räätälöidyn, joustavan ja tehokkaan logistiikkapalvelun yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas voi antaa vastuullemme koko toimitusketjun.


Varastointi- ja terminaalipalvelut

Terminaalimme sijaitsevat Kouvolassa ja Riihimäellä. Palvelut kattavat kaikki toiminnot tavarankäsittelystä raportointiin.

Välivaraston ja tehokkaasti toimivan siirtokuormauksen avulla pystymme kokoamaan sekä kuorma-autoilla että junilla saapuvat tavaraerät ja toimittamaan ne edelleen tehokkaasti.

Terminaalit voivat toimia myös tullivarastona. Vientihuolinta ja tullaus sekä rahtikirjojen laadinta täydentävät varastointipalveluita.


Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelumme varmistaa asiakkaillemme tehokkaammat kuljetukset sekä rautateillä että maanteillä.

Suunnittelupalvelun avulla voidaan parantaa kuljetuskapasiteetin hallintaa, optimoida kuljetusten tehokkuutta ja taata kuljetusten toimitusvarmuus. Asiakas voi halutessaan antaa koko kuljetussuunnittelunsa vastuullemme.

Tiivis integrointi ja paras lopputulos saavutetaan, kun suunnittelijamme toimivat asiakkaan tiloissa ja verkossa luonnollisena osana asiakkaan organisaatiota. Näin molempien osapuolten osaaminen ja tietämys yhdistyvät saumattomasti.


Tullaus- ja huolintapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kansainvälisiä kuljetuksia täydentäviä tullaus- ja huolintapalveluja. Olemme luotettava AEO-toimija, mikä mahdollistaa yksinkertaistetut tullimenettelyt. Palvelumme kattavat kaikki vienti-, tuonti- tai transitokuljetuksiin liittyvät dokumentointipalvelut, joita ovat esimerkiksi:

  • rautatierahtikirjat
  • autorahtikirjat
  • tulliasiakirjat
  • vientidokumentit
  • tuontihuolinta

Kuormaus- ja purkupalvelut

Osana kokonaispalveluamme tarjoamme asiakaskohtaisesti myös kuormausta ja purkua.