Riihimäen terminaali

Uusi terminaalimme sijaitsee Riihimäellä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Hoidamme terminaalissa massatavaran välivarastoinnin ja käsittelyn.   

Riihimäen terminaali soveltuu monenlaisen massatavaran säilytykseen. Terminaalissa on sekä kylmää että puolilämmintä varastointitilaa.

Välivarastoinnin lisäksi palveluihimme kuuluvat tavaran käsittely, uudelleen pakkaus ja varastokirjanpito. Eri tavaravirtoja on mahdollista yhdistää tai jakaa terminaalissa. 

Riihimäen terminaali sijaitsee niin sanotun neloskehän pohjoispuolella ja Helsinki–Tampere-moottoritien kupeessa. Jakeluetäisyydet ovat lyhyet eri puolille pääkaupunkiseutua.

Alueella on raideyhteys, joten autokuljetukset on mahdollista yhdistää rautatiekuljetuksiin. Tarjoamme kokonaispalvelua lähtöpäästä määränpäähän. Voimme kuljettaa tuotteet autoilla tai junalla asiakkaalta terminaaliin ja edelleen sieltä eteenpäin.


Tavarankäsittely

Käsittelemme terminaalissa monenlaista massatavaraa, kuten lavatavaraa, rakennustuotteita ja suursäkkejä.

Voimme käsitellä tuotteita vastapainotrukeilla tai pyöräkuormaajalla. Käsittelykapasiteetti on korkeintaan neljä tonnia.


Varastointi

Terminaalin pinta-ala on noin 7 800 neliömetriä, josta puolilämmintä tilaa on noin 1 000 neliötä ja kylmää tilaa noin 6 800 neliötä. Purkaminen on mahdollista sivu- ja peräpurkupaikoilla.

Tontille tulevan raiteen ansiosta tavaraa voidaan siirtää helposti rekasta junaan tai toisinpäin. Raiteen pituus terminaalialueella noin 100 metriä.

Hoidamme varastokirjanpidon, raportoinnin, inventaariot ja rahtikirjojen laadinnan varastohallintajärjestelmällämme, jonka voi yhdistää asiakkaamme järjestelmiin EDI-yhteyksin.

Asiakkaalla on myös mahdollisuus hallita tuotteitaan extranetin kautta, josta voi esimerkiksi katsoa varastosaldoja tai tulostaa rahtikirjoja.