Kansainvälinen maantielogistiikka

Tarjoamme monipuolisen ja asiantuntevan palvelukokonaisuuden  Suomen, Venäjän, Baltian maiden, Keskisen Itä-Euroopan maiden, IVY-maiden ja Turkin väliseen liikenteeseen.

Kansainvälisessä maantieliikenteessä toimimme nimellä Transpoint International. Käytössämme on yli 500 kuljetusyksikköä, toimivat logistiikkaketjut, päivittäiset yhteydet eri kohteisiin sekä nykyaikaiset varastot eri puolilla Eurooppaa.

Toimimme vastuullisena palveluntarjoajana koko toiminta-alueellamme. Venäjällä ja Baltian maissa operoimme omalla kalustollamme. Keskisen Itä-Euroopan maissa liikennöimme edustajaverkostomme kalustolla. Yhteydet Keski-Eurooppaan tarjoamme Viron sisaryrityksemme Transpoint International (EST) kautta.

Palvelumme perustana ovat osa- ja kokokuormien sekä kappaletavaran kuljetukset. Kokonaisuuden täydentävät lämpötilasäädellyt kuljetukset, erikoiskuljetukset ja vaarallisten aineiden kuljetukset. Lisäarvopalveluiden valikoimaamme kuuluvat ADR-kuljetukset, tuonti- ja vientihuolinta, tullaus, varastointi, lähetysseuranta ja raportointi. 

Henkilökohtainen palvelu oman yhteyshenkilön kanssa varmistaa kuljetuksen laadun ja joustavuuden.

Transpoint International -konsernin maakohtaisiin sivuihin löydät linkit alta: