Siirry sisältöön

Kuljetusvolyymien kuukausi-ilmoitukset käyttöön Suomesta Venäjälle ja Ivy-maihin suuntautuvissa rautatiekuljetuksissa

Venäjän rautateiden (OAO RZD) pyynnön mukaisesti ilmoitamme, että Suomesta Venäjälle ja Ivy-maihin suuntautuvien rautatiekuljetusten volyymeista on jatkossa ilmoitettava kuukausittain ennakkoon

Venäjälle suuntautuvassa liikenteessä ilmoitukseen riittää kuljetettavan tavaran lisäksi vaunu- tai tonnimäärä sekä käytettävä vaunutyyppi.

IVY- tai Baltian maihin suuntautuvassa liikenteessä pyydetään kuljetettavan tavaran ja vaunu- tai tonnimäärän sekä käytettävän vaunutyypin lisäksi ilmoittamaan määrämaa, määräasema, Venäjän ja ko. IVY- tai Baltian maan raja-asema, vastaanottaja määrämaassa, rahdinmaksajat koko kuljetusmatkalla sekä käytettävä kuljetusyhtiö IVY- tai Baltian maassa.

Yllä olevan mukaisesti pyydämme teitä jatkossa ilmoittamaan suunnittelemanne VR Transpointilta tilattavat kuljetukset Venäjälle ja IVY- maihin kuljetuskuukautta edeltävän kuun 20. päivään mennessä. Ilmoitukset lähetetään Kouvolan palvelukeskukseen, osoitteeseen [email protected].

Mikäli kuljetuksenne vaatii nopeampaa käsittelyaikaa, on kuluvan kuun aikana mahdollista hakea OAO RZD:n suostumus kuljetukselle ns. lisäerämenettelyä käyttäen Kouvolan palvelukeskuksesta. Tässä tapauksessa tulee varautua noin viikon käsittelyaikaan.Lisätietoja: Rautatielogistiikan palvelukeskus