Siirry sisältöön

Nimityksiä VR Transpointin johtoryhmässä

VR Transpointin kaupallisena johtajana aloittaa Joni Lehtonen 23. marraskuuta. Lehtonen vastaa rautatielogistiikan myynnin johtamisesta, myyntistrategiasta, asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä VR Transpointin markkinoinnista. Lehtosella on vahva logistiikan sekä kaupallisen alan tausta, ja hän on toiminut useissa johto- ja kehitystehtävissä vastaten muun muassa avainasiakkuuksista sekä kuljetus- ja terminaalitoiminnoista.

VR Transpointin kehitysjohtajaksi on nimitetty Olli Rautiainen 5. joulukuuta alkaen. Rautiainen vastaa logistiikan kehityshankkeiden johtamisesta sekä tukee johtoa ja eri yksiköitä liiketoimintastrategian toteutuksessa. Hänellä on vankka osaaminen liiketoimintastrategioiden läpivienneistä, liiketoiminnan kehittämishankkeista sekä projektijohtamisesta etenkin kaupallisen kehittämisen saralla.

"Hienoa, että saamme erittäin kokeneet ammattilaiset vahvistamaan VR Transpointin johtoryhmää. Uskon, että molempien monipuolinen kokemus ja osaaminen antavat erinomaiset lähtökohdat liiketoiminnan kehittämiseen. Oikein lämpimästi tervetuloa joukkoomme", VR Transpointin johtaja Eljas Koistinen iloitsee.