Siirry sisältöön

Nina Mähönen liikennejohtajaksi ja VR Groupin johtoryhmän jäseneksi

DI Nina Mähönen (43) on nimitetty VR Groupin liikennejohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Nina siirtyy uuteen tehtäväänsä rautatielogistiikan tuotantojohtajan tehtävästä. Nina on työskennellyt VR Groupissa vuodesta 2006 ja aloittaa uudessa tehtävässään 1.5.2019.

”Olen iloinen, että saimme vankkaa rautatieosaamista omaavan Ninan liikennejohtajan tärkeään rooliin. Ninan pitkä kokemus rautateiltä ja tausta rautatielogistiikan tuotantojohtajana antavat hyvät edellytykset liikennejohtajan vaativan tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Toivotan Ninan lämpimästi tervetulleeksi konsernin johtoryhmään”, sanoo toimitusjohtaja Rolf Jansson.

”Otan innolla vastaan tehtävän, joka on asiakaskokemuksen tuottamisen kannalta keskeinen sekä matkustaja- että tavaraliikenteelle. Tavoitteenani on kehittää toiminnosta entistäkin sujuvampi ja asiakaslähtöisempi, sanoo Nina Mähönen

Nina Mähönen aloittaa uudessa tehtävässään 1.5.2019. Liikennejohtajan tehtävä avautui, kun sitä aiemmin hoitanut Petri Auno ilmoitti tammikuussa siirtyvänsä toisen yhtiön palvelukseen.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: Viestintäjohtaja Tatu Tuominen, 040 862 5685