Siirry sisältöön

Transpoint Internationalin Baltian sekä CEE-maiden maantielogistiikan liiketoimintoja koskeva yrityskauppa on toteutunut

Lokakuussa ilmoitettu Transpoint Internationalin Baltian sekä CEE-maiden maantielogistiikan liiketoimintoja koskeva yrityskauppa on saanut Viron kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Yrityskaupan myötä Baltian sekä CEE-maiden maantieliikenteen liiketoiminnot siirtyvät kokonaisuudessaan Greencarrier Freight Servicesin omistukseen 1. joulukuuta 2020.

Tiedotimme 20.10.2020, että VR Groupin omistama tytäryhtiö Transpoint International (FI) Oy myy Baltian sekä Keski- ja Itä-Euroopan (CEE-maiden) maantielogistiikan liiketoimintansa pohjoismaalaiselle Greencarrier Freight Servicesille. Viron, Latvian ja Liettuan toimipisteissä sekä CEE-maiden liikenteen liiketoiminnoissa Suomessa Helsingin toimipisteessä työskentelee kaikkiaan noin 40 henkilöä, jotka siirtyvät uuden työnantajan palvelukseen välittömästi.

Kaupan osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. Kaupan ulkopuolelle ja VR Groupin omistukseen jäävät suomalainen emoyhtiö Transpoint International (FI) Oy sekä yrityksen omistamat kaksi venäläistä tytäryhtiötä. Kauppa ei vaikuta VR Transpointin kotimaan maantielogistiikan tai rautatielogistiikan toimintaan.