Siirry sisältöön

VR Groupin toimitusjohtaja vaihtuu

VR Groupin toimitusjohtaja Rolf Jansson on irtisanoutunut tehtävästään siirtyäkseen Aspo Oyj:n toimitusjohtajaksi. Jansson siirtyy uuteen tehtävään viimeistään lokakuun alusta 2021. Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy välittömästi.

VR Groupin toimitusjohtaja Rolf Jansson on valittu Aspo Oyj:n toimitusjohtajaksi. VR Groupin hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin välittömästi. Rolf Jansson siirtyy uuteen tehtäväänsä uuden toimitusjohtajan tultua valituksi, tai viimeistään kuuden kuukauden irtisanomisajan kuluttua.

”Haluan kiittää Rolf Janssonia erinomaisesta työstä VR-konsernin kehittämiseksi kilpailukykyiseksi ja moderniksi rautatieoperaattoriksi. Rolf on työskennellyt VR:llä jo vuodesta 2009 erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä, viimeiset viisi vuotta toimitusjohtajana. Onnittelen Rolfia uudesta haastavasta tehtävästä ja toivotan parhainta menestystä jatkoon”, sanoo VR Groupin hallituksen puheenjohtaja Kjell Forsén.

”Vuodet VR:llä ovat olleet antoisia ja monipuolisia. Aivan erityisesti haluan kiittää kaikkia kollegoita ja koko henkilökuntaa näistä hienoista vuosista. Yhteinen matkamme asiakaskokemuksen parantamiseksi ja yhtiömme kilpailukyvyn kehittämiseksi niin raiteilla kuin maanteilläkin on ollut tuloksellinen. Siirryn hyvillä mielin uuteen tehtävään, kun tiedän, että VR:llä on hyvät edellytykset menestyä jatkossakin”, sanoo väistyvä toimitusjohtaja Rolf Jansson

”VR jatkaa vielä toistaiseksi Rolfin johdossa, ja kaikki kehityshankkeet jatkuvat normaalisti. Uuden toimitusjohtajan valinnasta kerrotaan heti, kun hakuprosessi saadaan päätökseen”, toteaa Kjell Forsén.