Lähiliikennekonduktööri

Lähiliikennekonduktööri toimii asiakaspalvelutehtävissä huolehtien lähijunien matkustajien turvallisuudesta ja viihtymisestä.

Työhön kuuluu esimerkiksi lippujen myymistä ja tarkastamista, asiakkaiden neuvomista, järjestyksen ylläpitoa sekä junakaluston kunnon seurantaa. Lähiliikennekonduktööri työskentelee matkustamossa pääosin yksin, mutta tiiviissä yhteistyössä kuljettajan sekä muiden henkilöstö- ja sidosryhmien kanssa.

Työ on itsenäistä ja vastuullista. Tehtävä on vakituinen, mutta työ on osa-aikaista kolmivuorotyötä. Vuorot painottuvat aamu- ja iltaruuhkiin sekä yötyöhön niin arkena kuin viikonloppuisin.

Mitä odotamme?

Lähiliikennekonduktöörin tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja ja pelisilmää, halua työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa ja tilanteissa sekä hyvää yleiskuntoa ja -terveyttä.

Tavoitteellisuus, uudistumiskyky ja yhdessä tekeminen ovat tie onnistumisiin. Niitä vaadimme itseltämme ja odotamme myös uusilta VR:läisiltä.

Mitä tarjoamme?

VR:n lähiliikenneyksikkö on kesällä 2014 perustettu yksikkö: nopeatempoinen, nuorekas ja raikas, jossa on vahva tekemisen meininki. Yksikkö operoi pääkaupunkiseudun lähiliikennealueella yhteensä noin 900 junavuoroa vuorokaudessa työllistäen reilut 650 henkeä kuljettajan ja junahenkilökunnan tehtävissä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä suomalaisessa eturivin yrityksessä. VR uudistuu, lähiliikennekonduktöörin uusi tehtävä on tästä yksi konkreettinen esimerkki.

Haluamme, että työntekijämme menestyvät ja voivat hyvin. Siksi haemme henkilöstöltämme ideoita toiminnan parantamiseksi, kehitämme palkitsemistamme sekä rakennamme yhteistyötä ja urapolkuja konsernin sisällä. Kattava työterveyshuolto kuuluu jokaiselle VR:läiselle ja tarjoamme henkilöstöllemme lukuisia mahdollisuuksia liikkumiseen ja harrastamiseen.

 

Tutustu meihin videolla!

VR lähiliikenne / veturinkuljettaja & konduktööri from VR Group on Vimeo.