Kesätyöt

Tule meille töihin! Pääset #vrkesäduuni’ssa tutustumaan työelämään ja saat seuraksesi 7 500 työkaveria.

Kesätöissä VR Groupissa pääset käärimään hihat ja oppimaan uutta. Tarjoamme kesäisin monipuolisia työpaikkoja eri-ikäisille nuorille. Iästä, kokemuksesta ja opinnoista riippuen meillä on tehtäviä auki muun muassa suunnittelu- ja analytiikkapuolella, asiakaspalvelussa ja ravintoloissa sekä asentajan tehtävissä varikoilla ja konepajoilla. Paikkoja on tarjolla konsernin liiketoiminnoissa ympäri Suomea. Useimmissa tehtävissä kesätyöntekijä pääsee junailemaan työjakson aikana myös vapaa-ajalla, rajattomasti ja maksutta!

Suurin osa paikoista avautuu tammikuun loppupuolella, mutta uusia paikkoja tulee hakuun pitkin kevättalvea. Jos olet kiinnostunut kesätöistä meillä, seuraa siis ilmoitteluamme!

Olemme kehittyvä ja vastuullinen yritys, joka panostaa ympäristöystävällisyyteen ja turvallisuuteen. Rakennamme työntekijöillemme hyvinvoivaa työpaikkaa ja teemme töitä hyvällä fiiliksellä yhteen hiileen puhaltaen. Etsimme uusia tapoja toimia ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään osaamistaan. Monipuoliset tehtävämme tarjoavat arvokasta työkokemusta myös tulevaisuuteen.

Viime kesänä saimme työkavereiksemme hienon joukon nuoria, jotka jakoivat kokemuksiaan kesän aikana. Tutustu kesätyötarinoihin.

Kerroimme kesätöistämme myös mediassa. Klikkaa kuva suuremmaksi tästä.