Oletko kovakuntoinen joukkuepelaaja?

Haemme tulevia ratapihatehtävien moniosaajia toukokuussa 2018 alkavaan koulutukseen. Hae 11.2.2018 mennessä.

Etsimme tulevia ratapihojen moniosaajia eri paikkakunnille.
 
Hae koulutukseen paikkakuntakohtaisella hakemuksella!

Ratapihatehtäviin kuuluvat rautatiekuljetusten jakelu- ja keräily- sekä junanmuodostustehtävät. Työ tehdään pääosin radio-ohjattavilla vetureilla. Lisäksi oleellinen osa työtä on saapuvien ja lähtevien junien tekninen tarkastaminen sekä vaunujen vienti ja nouto muun muassa satamien ja tehtaiden alueilta. Työhön voi sisältyä myös muuta ratapihalla tehtävää liikenneturvallisuustyötä. Työ on vastuullista ja tarkkuutta vaativaa epäsäännöllistä jakso-/vuorotyötä.

Koulutus alkaa toukokuussa 2018 Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:ssä (KRAO) ja kestää noin viisi kuukautta. Koulutuksen teoriaosuudet (noin kuusi viikkoa) järjestetään KRAO:n toimesta Kouvolassa. Työnopastusosuudet järjestetään joko rekrytointivaiheessa kerrotulla paikkakunnalla tai tulevalla työskentelypaikkakunnalla. Koulutuksesta valmistutaan ratapihatyöntekijäksi ja koulutus antaa pätevyyden radio-ohjauskuljettajan tehtävään. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Lue tarkemmin tehtävän edellytyksistä ja terveydentilavaatimuksista Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin sivuilta 

VR Transpointin tavoitteena on tarjota työsopimus valmistumisen jälkeen. Työsopimuksen voimaantulon ajankohta tarkentuu koulutuksen aikana. Kurssin suorittaneille viranomainen myöntää lupakirjan, jonka kustannuksista opiskelija vastaa itse.

Katso lisätietoa VR Transpointista ja VR Groupista työnantajana.

Paikkakuntakohtaiset haut

Hanko

Imatra

Lauritsala

Raahe

Rauma

Pieksämäki

Tampere

Toijala

Jämsä