Liikennöitsijän opas

Liikennöitsijän opas

Pitkäaikaiset kumppanit ja laaja liikennöitsijäverkosto takaavat toimintamme laadun ja jatkuvuuden.

Kumppaniverkostomme täyttää tilaajavastuulain velvoitteet. Lisäksi edellytämme kumppaneidemme toimivan VR Groupin eettisten toimintatapojen mukaisesti ja kunnioittavan sekä noudattavan kaikkia niitä koskevia kansainvälisesti tunnustettuja ohjeita ja normeja.

Rahtari

Rahtari-kuljettajasovelluksen avulla liikennöitsijä ja kuljettaja näkevät auton tulevat sekä menneet ajot. Sovellus toimii kuljettajan ja VR:n kuljetussuunnittelun reaaliaikaisen tiedonvaihdon työkaluna päivittäisessä käytössä.

Sovellus on PWA-sovellus, jonka käyttö on tuettu Chromen, Firefox:n, Edgen ja Safarin uusimmilla selainversioilla. Sovellus toimii Windows 8.1, Android 8, iOS 12 sekä näitä uudemmilla käyttöjärjestelmillä.

Sovelluksen käyttö edellyttää liikennöitsijäkohtaisia tunnuksia. Olethan tunnusten osalta yhteydessä Rahtarin tukeen.

Kirjaudu Rahtariin

Fleetskill

Fleetskill on VR Transpointin kotimaan maantielogistiikan käytössä oleva koulutusten ja kuljettajaohjeiden hallintasovellus.

Fleetskilliä käytetään Internet-selaimella eikä sen käyttö vaadi erityistoimenpiteitä käyttöön oton osalta.

Olethan tunnusten osalta yhteydessä maantielogistiikan tukeen.

Kirjaudu Fleetskill-järjestelmään

MassaNet

Sopimuskumppanina saat tilikortit sähköisenä MassaNet-portaalista.

Portaalin käyttö edellyttää liikennöitsijäkohtaisia tunnuksia. Olethan tunnusten osalta yhteydessä maantielogistiikan tukeen.

Kirjaud MassaNet-järjestelmään

Kuljetusasiakirjojen toimitus

Rahtikirja ja siihen liittyvät liitteet tulee toimittaa, niin pian kuin mahdollista tai vähintään kerran viikossa, postitse osoitteeseen: VR-Yhtymä Oyj, Kotimaan maantielogistiikka, PL 27, 45101 Kouvola.