Siirry sisältöön
Liikennöitsijän opas

Liikennöitsijän opas

Pitkäaikaiset kumppanit ja laaja liikennöitsijäverkosto takaavat toimintamme laadun ja jatkuvuuden.

Kumppaniverkostomme täyttää tilaajavastuulain velvoitteet. Lisäksi edellytämme kumppaneidemme toimivan VR Groupin eettisten toimintatapojen mukaisesti ja kunnioittavan sekä noudattavan kaikkia niitä koskevia kansainvälisesti tunnustettuja ohjeita ja normeja.

Rahtari

Rahtari-sovelluksen avulla liikennöitsijä ja kuljettaja näkevät auton tulevat sekä menneet ajot sekä toimittavat toteumatiedot ja kuljetusasiakirjat VR Transpointille. Sovellus toimii kuljettajan ja VR:n kuljetussuunnittelun reaaliaikaisen tiedonvaihdon työkaluna päivittäisessä käytössä. Yhteistyökumppanina saat Rahtari-sovelluksesta myös tilikortit.

Sovellus on PWA-sovellus, jonka käyttö on tuettu Chromen, Firefox:n, Edgen ja Safarin uusimmilla selainversioilla. Sovellus toimii Windows 8.1, Android 8, iOS 12 sekä näitä uudemmilla käyttöjärjestelmillä.

Sovelluksen käyttö edellyttää liikennöitsijäkohtaisia tunnuksia. Olethan tunnusten osalta yhteydessä Rahtarin tukeen.

Kirjaudu Rahtariin

Fleetskill

Fleetskill on VR Transpointin kotimaan maantielogistiikan käytössä oleva koulutusten ja kuljettajaohjeiden hallintasovellus.

Fleetskilliä käytetään Internet-selaimella eikä sen käyttö vaadi erityistoimenpiteitä käyttöön oton osalta.

Olethan tunnusten osalta yhteydessä maantielogistiikan tukeen.

Kirjaudu Fleetskill-järjestelmään

Kuljetusasiakirjojen toimitus

Kuljetusasiakirjat, mukaan lukien mahdolliset liitteet, tulee palauttaa valokuvina Rahtari-sovelluksen kautta heti toimituksen päätteeksi. Kuljetusasiakirjat tulee olla asianmukaisesti täytettyinä ennen niiden palauttamista Rahtari-sovelluksen kautta. Sovelluksen käyttö edellyttää liikennöitsijäkohtaisia tunnuksia. Olethan tunnusten osalta yhteydessä maantielogistiikan tukeen.