Siirry sisältöön
Hakevaunuja matkalla purkuun asiakkaan tuotantolaitokselle.

Energiateollisuuden palvelut

Energiateollisuuden tehokkaat logistiikkaratkaisut varmistavat raaka-aineen kuljettamisen ympäristöystävällisesti.

Tarjoamme asiakastarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme toimitusketjun hallintaa ja liiketoimintastrategiaa.

Rautatieliikenteessä keskitymme säännöllisiin ja suuriin volyymeihin suoraan voimalaitoksille tai välivarastoon.

Maantieliikenteessä hoidamme syöttöliikennettä ja osakuormia. Logistiikan kokonaispalvelumme kattaa myös laadukkaat varastopalvelut huolinta ja tullauspalveluineen. Varastopalvelumme koostuu mm. lastaus-, purku- ja lajittelupalveluista sekä ulkokenttäpalveluista.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön sekä sähköiset rajapinnat että web-pohjaiset sovellukset kuljetustilauksista rahtikirjoihin aina kuljetuksen seurantaan ja vaunutilauksiin asti. 

Rautatielogistiikan palvelut

Kokonaisratkaisut

Kokonaispalvelu voi sisältää rautatie- ja maantiekuljetuksia sekä näiden yhdistelmiä. Kauttamme onnistuvat myös varastointi- ja terminaalipalvelut, lastaus ja purku sekä satamaoperointi ja huolinta. Räätälöimme ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Pendeli

Tehokas kuljetuskonsepti, jossa kyseiseen liikenteeseen osoitetut vaunut kiertävät tehokkaasti paikasta toiseen. Erityisesti täysin uusien energialaitosten osalta suosittu malli raaka-aine logistiikkaan.

Asiakasjuna

Määrättyinä päivinä säännöllisesti kulkevat kokonaiset asiakasjunat ovat suosittu ratkaisu erityisesti kuljetusketjuissa, joissa joko lähtöpää tai määränpää vaihtelee.

Vaunuryhmä

Muutaman vaunun tarpeeseen kuljetamme pienemmät vaunuryhmät perille laajaa runkojunaverkostoamme hyödyntäen. Runkojunien kokoonpano muodostuu useamman asiakkaan vaunuista.

Maantielogistiikan palvelut

Runkokuljetukset

Irtotuotteet, paalatut ja pakatut tuotteet täysperävaunukalustolla, johon kuuluu koukkulava-autoja, nosturiautoja ja kävelevällä lattialla varustettuja rahtiautoja.

Lähialuekuljetukset

Keräily- ja jakelupalvelut monipuolisella kiertotalouskuljetuskalustolla tai joustavasti puoliperävaunukalustolla tai täysperävaunukalustolla.