Siirry sisältöön
kiertotalouden kuljetukset

Kiertotalouden palvelut

Olemme johtava kierrätystuotteiden kuljettaja Suomessa. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kiertotalouden kuljetukset Suomen ja muiden Pohjoismaiden sekä Baltian välillä.

Vastuullisena toimijana olemme jo vuosia olleet yksi Suomen kiertotalouden peruspilareista. Olemme tuottajayhteisöjen ja kiertotalousyritysten neutraali yhteistyökumppani, etenkin runkokuljetuksissa.

Sähkö- ja elektroniikkalaitteita noudamme sekä elektroniikkaliikkeistä että keräyspisteistä ja toimitamme ne käsittelylaitoksiin. Keräyspaperin kuljetamme joko irtotavarana tai paalattuna alueellisilta keräystoimijoilta tuotantolaitoksille.

Kierrätysteollisuuden kalustomme on hyvin monipuolista ja varustettu erilaisin purkulaittein. Käytössämme on myös lähes 1000 omaa koukkuvaihtolavaa, joilla voidaan kuljettaa lähes kaikkea irtotavaraa. Logistiikan kokonaispalvelumme kiertotalouden alalla kattaa myös laadukkaat varastopalvelut huolinta ja tullauspalveluineen. Varastopalvelumme koostuvat lastaus-, purku- ja lajittelupalveluista sekä ulkokenttäpalveluista.

Säännöllisillä ja suurilla volyymeilla, jolloin rautatiekuljettaminen muodostuu tehokkaimmaksi kuljetusratkaisuksi, voimme tarjota myös ympäristöystävällisen Rail & Road -palvelun.

Meillä on valmius kuljettaa myös erilaisia vaarallisia aineita, kuten nesteakkuja. Näiden kuljetusten osalta varmistamme aina kuljettajien ja kuljetuskaluston sopivuuden kyseisiin kuljetuksiin.

Palvelumme kattavat myös:

  • erityistä tarkkuutta vaativat kellonaikanoudot sekä -toimitukset
  • vastaanottajien tai kolmasien osapuolten avisoinit
  • tietyn tyyppiset tai asiakaskohtaiset kalustoratkaisut
  • arkipyhänä, pyhänä sekä viikonloppuna tapahtuvat kuljetukset
  • kuljetukset Suomen ja muiden Pohjoismaiden sekä Baltian välillä
  • oheispalveluna myös turvalliset vaarallisten aineiden kuljetukset.

Lue lisää monipuolisista oheispalveluistamme.

Sähköisiin palveluihimme kuuluvat kuljetusten helppokäyttöinen seurantapalvelu (Track & Trace, 24/7), jonka avulla saadaan tarkempaa tietoa esimerkiksi poikkeamista. Modernit sovellusliitynnät (API) ja visuaalinen web-pohjainen portaali, joka mahdollistaa palveluiden tarkan tilannekuvan sekä antaa mahdollisuuden tarjota tietoa kuljetuksista kolmansille osapuolille – tieto on sama kaikille samaan aikaan.

Rautatielogistiikan palvelut

Kokonaisratkaisut

Kokonaispalvelu voi sisältää rautatie- ja maantiekuljetuksia sekä näiden yhdistelmiä. Kauttamme onnistuvat myös varastointi- ja terminaalipalvelut, lastaus ja purku sekä satamaoperointi ja huolinta. Räätälöimme ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Asiakasjuna

Rautatiekuljetus ja Rail & Road -kuljetusratkaisumalli soveltuvat erityisesti suurien erien säännöllisiin kuljetuksiin. Tuotteet kuljetetaan samoissa konteissa koko kuljetusmatkan.

Maantielogistiikan palvelut

Runkokuljetuspalvelut

Monipuolisilla kolmekonttisilla täysperävaunuyhdistelmillä säännölliset tai aikatalutetut kierrätystuotteiden kuljetukset. Täysperävaunukalustoomme kuuluu koukkulava-autoja, nosturiautoja ja kävelevällä lattialla varustettuja rahtiautoja. 

Aluekeräys- ja reittikeräyspalvelut

Alueellinen kierrätyskonttien ja -lavojen vaihto ja keräily. Koukkulavajärjestelmällä pakkaamattoman irtomateriaalin kuten kierrätysmetallin keräily kolmekonttisilla täysperäyhdistelmillä. Täysperävaunukalustoomme kuuluu koukkulava-autoja, nosturiautoja ja kävelevällä lattialla varustettuja rahtiautoja.

Suunnittelu- ja raportointipalvelut

Kuljetussuunnittelumme varmistavaa oikea-aikaiset toimitukset. Kuljetusten reaaliaikainen seurantapalvelu L360 lisäävät jäljitettävyyttä sekä takaavat varmat toimitukset.

Vaihtolavapalvelu

Lavaratkaisut lyhyeen- tai pitkäkestoiseen vuokrakäyttöön.