Siirry sisältöön
Metalliteollisuuden kuljetukset

Metalliteollisuuden palvelut

Olemme metalliteollisuuden rautainen logistiikkakumppani.

Kaivos- ja perusmetalliteollisuuden tuote- ja raaka-ainekuljetuksissa hyödynnämme rautatieliikenteen tehokkuutta suurten erien kuljettamisessa.

Maantieliikenteen logistiikkapalvelumme täydentävät metalliteollisuuden kuljetusverkostoa. Autokuljetukset mahdollistavat myös tuotetoimitukset loppuasiakkaalle. Logistiikan kokonaispalvelumme kattaa laadukkaat varastopalvelut huolinta- ja tullauspalveluineen. Varastopalvelumme koostuu mm. lastaus-, purku- ja lajittelupalveluista sekä ulkokenttäpalveluista. 

Kuljetuspalveluiden lisäksi tarjoamme myös muun muassa:

  • sekä konsepti- että asiakaskohtaista suunnittelupalvelua
  • punnituspalvelua
  • satamavarastointia sekä
  • päästöraportointia.

Lue lisää monipuolisista oheispalveluistamme.

Räätälöimme toimintamallit aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan heidän toimitusprosessinsa tarpeita.

Metalliteollisuuden tuotekuljetuksissa käytämme järjestelmäkuljetusmalleja, jotka mahdollistavat tehokkaan ja laadukkaan kuljetusketjun metalliteollisuuden tarpeisiin erityisesti sille suunnitellulla kalustolla.

Asiakaskohtaisen kuljetusjärjestelmän avulla pystymme optimoimaan toimitusprosessia tuotantolinjalta vastaanottajalle. Palveluvalikoimaamme kuuluu tarvittaessa myös kokonaisvaltainen logistiikan ohjaus ja operointi, mikä sisältää mm. kuljetussuunnittelun, varastoinnin sekä huolinnan.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön sekä sähköiset rajapinnat että web-pohjaiset sovellukset kuljetustilauksista rahtikirjoihin aina kuljetuksen seurantaan ja vaunutilauksiin asti. Katso lisää monipuolisesta oheispalveluvalikoimastamme

Rautatielogistiikan palvelut

Kokonaisratkaisut

Kokonaispalvelu voi sisältää rautatie- ja maantiekuljetuksia sekä näiden yhdistelmiä. Kauttamme onnistuvat myös varastointi- ja terminaalipalvelut, lastaus ja purku sekä satamaoperointi ja huolinta. Räätälöimme ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Pendeli

Yleisin kuljetusmuoto metalliteollisuudessa on pendeliliikenne, jossa kyseiseen liikenteeseen osoitetut vaunut kiertävät erittäin tehokkaasti kokojunakuljetuksina tiettyjen lähtö- ja määräaseman välillä.

Asiakasjuna

Kokonainen asiakasjuna on tehokas tapa siirtää yhdellä kertaa suuri tavaramäärä paikasta toiseen. Vaunuryhmä Vaunuryhmäkuljetukset sopivat pienempien kertaerien (5-10 vaunua) kuljetuksiin, ja niissä hyödynnetään valtakunnallista runkojunaverkostoa. Runkojunien kokoonpano muodostuu useamman asiakkaan vaunuista. 

Maantielogistiikan palvelut

Kokokuorma

Luotettavat ja täsmälliset kokokuormakuljetukset monipuolisella puoliperävaunukalustolla tai täysperävaunukalustolla. Tarjoamme metalliteollisuuden kuljetuspalveluita kaikkialla Suomessa. Myös erikoiskalustoratkaisut painaviin tai ylileveisiin lähetyksiin.

Osakuorma

Luotettavat osakuormakuljetukset monipuolisella puoliperävaunukalustolla tai täysperävaunukalustolla. Tarjoamme metalliteollisuuden kuljetuspalveluita kaikkialla Suomessa.

Suorat kuljetukset

Suorat kuljetukset puoliperävaunukalustolla tai täysperävaunukalustolla säästävät aikaa, ovat turvallisia, ympäristöystävällisiä ja tuovat joustavuutta esimerkiksi tuotantolaitosten välisiin kuljetuksiin.

Suurten kuljetuserien kuljetukset maantiellä

Suurien erien tai raaka-ainemassojen nopeaan ja tehokkaaseen siirtoon nimettyjen lähtö- ja määräpaikkojen välillä. Kuljetus voidaan hoitaa yhdellä tai useammalla autolla.