Siirry sisältöön
Rakennusteollisuuden kuljetuspalvelut myös purkukalustolla.

Rakennusteollisuuden palvelut

Kuljetamme rakennusteollisuuden tuotteet suoraan kohteeseen tai jälleenmyyjälle, sekä pientalo- että suurkohderakentamiseen.

Hoidamme rakennusteollisuuden kuljetukset monipuolisella auto- ja perävaunukalustolla. Käytössämme on erilaisia kuormatilaratkaisuja, tavarankäsittelylaitteita sekä erikokoisia nostolaitteita.

Logistiikan kokonaispalvelumme kattaa myös laadukkaat varastopalvelut huolinta ja tullauspalveluineen. Varastopalvelumme koostuu mm. lastaus-, purku- ja lajittelupalveluista sekä ulkokenttäpalveluista.

Palvelumme kattavat myös:

  • erityistä tarkkuutta vaativat kellonaikanoudot sekä -toimitukset
  • vastaanottajien tai kolmansien osapuolten avisoinnit
  • tietyn tyyppiset tai asiakaskohtaiset kalustoratkaisut
  • arkipyhänä, pyhänä sekä viikonloppuna tapahtuvat kuljetukset
  • oheispalveluna tarjoamme myös turvalliset vaarallisten aineiden kuljetukset.

Lue lisää monipuolisista oheispalveluistamme.

Kuljetussuunnittelijamme suunnittelevat kuormat räätälöidysti teollisuuden, kaluston ja kohteen mukaan.

Kuljettajillamme on rakennusteollisuuden vaatimat työturvakortti ja veronumerollinen henkilökortti.

Tiedonhallinta reaaliaikaisella teollisuuden tilaus- ja toimitusjärjestelmällä antaa tiedon tehtaalle tuotantoon, suunnittelijalle ohjaukseen ja rakentajalle kohteen suunnitteluvaiheesta lähtien.

Suuret, raskaat ja monimuotoiset kuormat kulkevat taloudellisesti ja turvallisesti myös kiskoilla erikoiskuljetuksina. Monessa tapauksessa juna on erikoiskuljetuksille teknisesti paras kuljetusväline.

Rautatielogistiikan palvelut

Kokonaisratkaisut

Kokonaispalvelu voi sisältää rautatie- ja maantiekuljetuksia sekä näiden yhdistelmiä. Kauttamme onnistuvat myös varastointi- ja terminaalipalvelut, lastaus ja purku sekä satamaoperointi ja huolinta. Räätälöimme ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Erikois- ja projektikuljetukset

Meillä on pitkä kokemus erikoiskuljetuksista kotimaassa. Kalustoon, kuormauksiin ja tukemiseen liittyvä osaamisemme varmistavat turvallisen ja sujuvan kuljettamisen haastavimmillekin kuljetusyksiköille. Erikois- ja projektikuljetuksia viedään rautateitse yhä enemmän suurina kokonaisuuksina. Suunnittelemme kokonaisprojektit ja tuotamme tarvittavat asiakirjat kokonaispalvelun periaatteella.

Maantielogistiikan palvelut

Kokokuorma

Monipuoliset rakennustuoteteollisuuden kuljetusratkaisut puoliperävaunukalustolla ja täysperävaunukalustolla. Useampia asiakaskohtaisia kalustoratkaisuja nostokapellista aina tehokkaisiin kaluston mittaratkaisuihin. 

Osakuorma

Luotettavat osakuormakuljetukset monipuolisella puoliperävaunukalustolla tai täysperävaunukalustolla. 

Suorat kuljetukset

Suorat puoliperävaunu- tai täysperävaunukuljetukset säästävät aikaa, ovat turvallisia, ympäristöystävällisiä ja joustavia esimerkiksi tuotantolaitosten välisissä kuljetuksissa.

Suurien kuljetuserien kuljetukset

Isojen erien tai raaka-ainemassojen nopeaan ja tehokkaaseen siirtoon nimettyjen lähtö- ja määräpaikkojen välillä. Kuljetus voidaan hoitaa yhdellä tai useammalla autolla.

Lastaus- ja purkupalvelut

Lastaus ja purku kuljettajan toimesta asiakkaan lastauslaitteilla sekä vastaanottajan purkulaitteilla. Vaatii lastauslaitekohtaisen kuljettajakoulutuksen.

Purkulaitekalustopalvelut

Täysperävaunukalustossa, jossa on mukana purkulaitekalustoa, nostureita sekä auton mukana kulkevia trukkeja. Palvelu on ketterä, kun lastaus- tai purkupaikoilta puuttuu purkulaitteet.