Monipuolinen junakalusto ja autokalusto.

Monipuolista kalustoa raiteilla ja renkailla

Monipuolisesta kalustostamme löytyvät parhaiten soveltuvat vaunut ja kuormatilat kaikkiin kuljetustarpeisiin. Rautateillä käytössämme on monipuolista vaunukalustoa sekä kotimaan että idän liikenteessä. Maantieliikenteessä käytössämme on erilaisilla päälliratkaisuilla varustettua kuljetuskalustoa, mikä soveltuu eri tuotesegmenttien kuljetuksiin.

Rautatieliikenteen vaunukalusto

Kotimaan kuljetuksissa käytämme omaa eri tuotesegmentteihin kehitettyä vaunukalustoamme. Käytettävissä on erilaisia avovaunuja, katettuja vaunuja ja irtotavaravaunuja sekä säiliövaunuja. Lisäksi vaunuvalikoimaamme kuuluu erikoisvaunuja ja yhdistettyjen kuljetusten vaunuja.

Käytössämme on myös modulaarisia kalustoratkaisuja, joissa alusta on eri kuljetustarpeille aina samanlainen. Sen päälle voi kuormata monia erilaisia kuormatiloja, jotka soveltuvat parhaiten juuri kyseiseen kuljetukseen.

Idänliikenteessä käytössämme on vastaavanlaisia IVY-maihin rekisteröityjä vaunuja, jotka ovat eri vaunuoperaattoreiden sekä rautatieoperaattoreiden vaunuja.

Finnlog tarjoaa asiakkaille idän liikenteeseen vaunuvuokrauspalveluja. Palvelut ja kalustokokonaisuudet räätälöidään asiakkaan kuljetustarpeiden mukaisesti tehokkaasti koko ketjulle lähettäjältä vastaanottajalle.

Lisätietoja kalustotyyppien mitoista, kantavuuksista ja teknisistä yksityiskohdista voit sopimusasiakkaana tiedustella yhteyshenkilöltäsi.

Maantieliikenteen kalusto

Maantiekuljetuksissa meillä on käytössä monipuolisesti avonaista, kapelli- ja kaappikalustoa, jota on osittain varustettu erilaisilla purkulaitteilla, kuten ajoneuvotrukilla ja kuormanosturilla.

Lisäksi kiertotalouden kalustomme on hyvin monipuolista ja varustettu osittain kuormauslaittein. Käytössämme on myös lähes 1000 omaa koukkuvaihtolavaa, joilla voimme kuljettaa lähes kaikkea irtotavaraa.
Autokuljetuksemme perustuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön sopimusliikennöitsijöiden kanssa.

Lisätietoja maantieliikenteen kuljetuskalustosta voit sopimusasiakkaana tiedustella yhteyshenkilöltäsi.