Siirry sisältöön
Kuljetusten seuranta tuo yhteisen kokonaiskuvan kaikille toimitusketjun osapuolille.

Kuljetusten seuranta

Kuljetusten seuranta tuo yhteisen kokonaiskuvan kaikille toimitusketjun osapuolille.

Kuljetusten seuranta mahdollistaa reaaliaikaisen näkyvyyden tilauksen ja kuljetuksen tapahtumiin Suomessa. Tieto kuljettavista ajoneuvoista ja kuljetuksen sijainnista vähentää tiedon hakuun ja toimitusketjun hallintaan kuluvaa aikaa sekä vähentää jälkiselvittelyjen tarvetta. Kuljetusten seuranta mahdollistaa myös kuljetuksessa tapahtuvien poikkeamien havainnoinnin ja nopean reagoinnin niihin.

Logistics360

VR Transpoint tarjoaa Logistics360-palvelulla reaaliaikaisen kuljetusten seurannan web-pohjaisen käyttöliittymän sekä sovellusliittymien (API) kautta. Logistics360-palvelussa on saatavilla sekä rautatiekuljetusten että kotimaan maantiekuljetusten tiedot. Web-käyttöliittymä on rakennettu mobiilikäytettävyys edellä, joten sen käyttö on mahdollista myös liikkuvassa työssä. Käyttö onnistuu myös tietokoneella. Kielivaihtoehtoina ovat suomi ja englanti. API-rajapintojen kautta seurantatiedot ovat saatavilla asiakkaan omiin järjestelmiin, ja yhdistettävissä muuhun tietoon jatkojalostusta varten.

Tututstu Logistics360-palveluun

Kuljetusten seuranta on ensisijaisesti sopimusasiakkaille tarjottava palvelu. Sopimusasiakas voi jakaa tarpeensa mukaan rajattuja käyttöoikeuksia myös kolmansille osapuolille, kuten kuormaajille ja purkajille tai omille asiakkailleen. Kolmannet osapuolet voivat näin ollen saada palvelusta jaa sovellusliittymistä kaikkien VR Transpointia käyttävien asiakkaidensa kuljetustiedot keskitetysti.

Palvelun käyttö edellyttää sopimusasiakkuutta ja käyttäjiltä henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet. Lisätietoja saat VR Transpointin myynnistä.

Kirjaudu Logistics360-palveluun