Kun logistiikka ratkaisee

Digirata tehostaa rautateiden logistiikkaa

Suomen rataverkon kulunvalvonta on menossa uusiksi. Digirata-hanke mahdollistaa tehokkaamman ratakapasiteetin käytön sekä lisää turvallisuutta ja liikenteen täsmällisyyttä. Marraskuussa otettiin iso askel, kun ensimmäinen testikäyttöön varusteltu veturi aloitti liikenteessä.

19.12.2023 - Kotimaasta


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Turvallisuus on VR Transpointin ykkösasia – se tuo taloudellista hyvää myös asiakkaille

Turvallisuus parantaa toimitusvarmuutta ja säästää selvää rahaa. Jokaisella vahingolla on hintalappu, ja turvallisuusyhteistyön pitää olla kaikkien agendalla ykkösenä. Tärkeintä on aina ihmisten turvallisuus.

19.12.2023 - VR Transpoint nyt

VR Transpoint kehittää palvelu- ja hinnoittelumallejaan muuttuviin asiakastarpeisiin

Asiakastarpeiden ja volyymien muuttuessa rautatielogistiikan palvelu- ja hinnoittelumalleja pitää kehittää. VR Transpoint muokkaa toimintamallejaan jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tämä ohjaa kustannusvastaavuuteen ja avaa molempia hyödyttäviä win-win-mahdollisuuksia.

1.11.2023 - VR Transpoint nyt

VR Transpoint hakee kasvua uusista toimialoista ja vihreästä siirtymästä

Ympäristöystävällisellä raideliikenteellä on nyt tuhannen taalan paikka. Vihreä siirtymä luo kuljetustarpeita, joihin VR Transpointilla on osaamista ja ratkaisuja.

1.11.2023 - VR Transpoint nyt

Valtran traktorit lähtevät maailmalle junakyydillä

Agco-konserniin kuuluva Valtra valmistaa Keski-Suomessa traktoreita, joista iso osa laivataan maailmalle. VR Transpointin ja Valtran yhteistyöllä koneet saadaan uusille omistajilleen nopeasti, vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

1.11.2023 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Ehjä kalusto takaa turvalliset rautatiekuljetukset

Oikeilla toimintatavoilla kalusto säilyy ehjänä, ja VR Transpointin asiakkaiden tavara kulkee ajallaan ja liikenneturvallisesti. Metsä Fibren selluvaunujen vaurioiden syyt selvitettiin ja laitettiin kuntoon ripeästi.

14.9.2023 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Hyviä kokemuksia uudesta veturista – Dr19 tuo voimaa ajoon ja vaihtotöihin

Uudet Dr19-dieselveturit ovat olleet testikäytössä puolitoista vuotta, ja ne on otettu keväällä kaupalliseen liikenteeseen. Moderni veturi on osoittautunut tehokkaaksi ja toimivaksi työvälineeksi, ja koko veturisarja saapuu Suomeen kolmen vuoden kuluessa.

14.9.2023 - VR Transpoint nyt