Kun logistiikka ratkaisee

VR Transpoint suuntaa tulevaisuuteen yhdessä asiakkaidensa kanssa

VR Transpointin strategia rakentuu asiakkaiden tarpeisiin vastaavien konseptien, motivoituneen henkilöstön ja vahvan turvallisuusajattelun ympärille. Miljardiluokan investoinneilla varmistetaan toimivat palvelut myös tulevina vuosina.

18.6.2024 - Yhdessä asiakkaan kanssa


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Koulutus takaa raakapuun kuormausten turvallisuuden

Raakapuun kuljetukseen ja kuormaukseen osallistuu paljon toimijoita, ja raskaiden kuormien ympäristössä riskit ovat suuria. Siksi VR Transpoint kouluttaa kumppaneitaan turvallisuusasioissa säännöllisesti.

18.6.2024 - VR Transpoint nyt

Turvallisuus tehdään VR Transpointin ja asiakkaiden yhteistyöllä

Rautatiekuljetusten turvallisuus on jatkuvaa työtä kaikkien toimijoiden kesken. Turvallisuusasenne ei saa herpaantua hetkeksikään.

6.5.2024 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Dokumentoitu palvelu pelaa parhaiten – VR Transpoint päivittää palvelukuvauksiaan

Asiakkaiden kanssa tehtyjä sopimuksia täydentävät VR Transpointin palvelukuvaukset. Niihin on dokumentoitu se, mitä asiakkaan kanssa yhdessä sovittu palvelu pitää sisällään ja mitä myydään lisätyönä. Palvelun sisältöjä käydään läpi asiakkaiden kanssa kevään aikana.

6.5.2024 - VR Transpoint nyt

Turvallisuus on VR Transpointin ykkösasia – se tuo taloudellista hyvää myös asiakkaille

Turvallisuus parantaa toimitusvarmuutta ja säästää selvää rahaa. Jokaisella vahingolla on hintalappu, ja turvallisuusyhteistyön pitää olla kaikkien agendalla ykkösenä. Tärkeintä on aina ihmisten turvallisuus.

19.12.2023 - VR Transpoint nyt

Digirata tehostaa rautateiden logistiikkaa

Suomen rataverkon kulunvalvonta on menossa uusiksi. Digirata-hanke mahdollistaa tehokkaamman ratakapasiteetin käytön sekä lisää turvallisuutta ja liikenteen täsmällisyyttä. Marraskuussa otettiin iso askel, kun ensimmäinen testikäyttöön varusteltu veturi aloitti liikenteessä.

19.12.2023 - Kotimaasta

VR Transpoint kehittää palvelu- ja hinnoittelumallejaan muuttuviin asiakastarpeisiin

Asiakastarpeiden ja volyymien muuttuessa rautatielogistiikan palvelu- ja hinnoittelumalleja pitää kehittää. VR Transpoint muokkaa toimintamallejaan jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tämä ohjaa kustannusvastaavuuteen ja avaa molempia hyödyttäviä win-win-mahdollisuuksia.

1.11.2023 - VR Transpoint nyt