Kun logistiikka ratkaisee

Turvallisuus tehdään VR Transpointin ja asiakkaiden yhteistyöllä

Rautatiekuljetusten turvallisuus on jatkuvaa työtä kaikkien toimijoiden kesken. Turvallisuusasenne ei saa herpaantua hetkeksikään.

6.5.2024 - Yhdessä asiakkaan kanssa


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Dokumentoitu palvelu pelaa parhaiten – VR Transpoint päivittää palvelukuvauksiaan

Asiakkaiden kanssa tehtyjä sopimuksia täydentävät VR Transpointin palvelukuvaukset. Niihin on dokumentoitu se, mitä asiakkaan kanssa yhdessä sovittu palvelu pitää sisällään ja mitä myydään lisätyönä. Palvelun sisältöjä käydään läpi asiakkaiden kanssa kevään aikana.

6.5.2024 - VR Transpoint nyt

Digirata tehostaa rautateiden logistiikkaa

Suomen rataverkon kulunvalvonta on menossa uusiksi. Digirata-hanke mahdollistaa tehokkaamman ratakapasiteetin käytön sekä lisää turvallisuutta ja liikenteen täsmällisyyttä. Marraskuussa otettiin iso askel, kun ensimmäinen testikäyttöön varusteltu veturi aloitti liikenteessä.

19.12.2023 - Kotimaasta

VR Transpoint kehittää palvelu- ja hinnoittelumallejaan muuttuviin asiakastarpeisiin

Asiakastarpeiden ja volyymien muuttuessa rautatielogistiikan palvelu- ja hinnoittelumalleja pitää kehittää. VR Transpoint muokkaa toimintamallejaan jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tämä ohjaa kustannusvastaavuuteen ja avaa molempia hyödyttäviä win-win-mahdollisuuksia.

1.11.2023 - VR Transpoint nyt

Turvallisuus on VR Transpointin ykkösasia – se tuo taloudellista hyvää myös asiakkaille

Turvallisuus parantaa toimitusvarmuutta ja säästää selvää rahaa. Jokaisella vahingolla on hintalappu, ja turvallisuusyhteistyön pitää olla kaikkien agendalla ykkösenä. Tärkeintä on aina ihmisten turvallisuus.

19.12.2023 - VR Transpoint nyt

VR Transpoint hakee kasvua uusista toimialoista ja vihreästä siirtymästä

Ympäristöystävällisellä raideliikenteellä on nyt tuhannen taalan paikka. Vihreä siirtymä luo kuljetustarpeita, joihin VR Transpointilla on osaamista ja ratkaisuja.

1.11.2023 - VR Transpoint nyt

Valtran traktorit lähtevät maailmalle junakyydillä

Agco-konserniin kuuluva Valtra valmistaa Keski-Suomessa traktoreita, joista iso osa laivataan maailmalle. VR Transpointin ja Valtran yhteistyöllä koneet saadaan uusille omistajilleen nopeasti, vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

1.11.2023 - Yhdessä asiakkaan kanssa