Kun logistiikka ratkaisee

Honkarakenteen puuosatoimitukset tarkasti työmaalle

VR Transpointin kotimaan maantielogistiikka vastaa kaikista Honkarakenteen asiakastoimituksista ja suunnittelee kuljetukset itsenäisesti. Tie työmaalle on joskus kapea ja tontti ahdas, mutta puuosatoimitukset pitää aina saada perille juuri oikeaan aikaan. Työssä auttaa se, että monet kuljettajat ja hirsirungon pystyttäjät tuntevat toisensa pitkältä ajalta.

14.6.2021 - Yhdessä asiakkaan kanssa


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Moskovan edustusto täydentää idänliikenteen palvelua

VR Groupin Moskovan edustusto luo ja ylläpitää yhteyksiä Venäjän rautateihin ja viranomaisiin ja luo näin hyvän pohjan Suomen ja Venäjän välisille rautatiekuljetuksille. Lisäksi edustuston asiantuntijat varmistavat, että rautatielogistiikan suomalaisten asiakkaiden kuljetukset sujuvat sovitusti Venäjän puolella ja niitä kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaan.

14.6.2021 - Kansainvälisesti

Yksi sovellus kattaa maantielogistiikan koko toiminnan

VR Transpointin maantielogistiikan uusi toiminnanohjausjärjestelmä, Oraclen valmistama OTM integroi yhteen kuljetusten suunnittelun, toteutuksen, laskutuksen ja prosessien automatisoinnin. Se mahdollistaa myös kuljetusten simuloinnin ja optimoinnin, kuljetusten ympäristövaikutusten arvioinnin sekä toimiala- ja asiakaskohtaiset ratkaisut.

14.6.2021 - VR Transpoint nyt

Tiivistä yhteistyötä VR Transpointin ja RZD:n välillä

VR Transpointin ja RZD:n yhteisiä tavoitteita ovat muun muassa kuljetusprosessin tehostaminen ja idänliikenteen kuljetusketjujen entistä tarkempi hallinta yhdessä asiakkaiden kanssa.

20.4.2021 - Kansainvälisesti

Asiakaspalvelua yhdestä osoitteesta

VR Transpointin uuden logistiikan palvelukeskuksen tiimit hoitavat asiakkaiden tarvitsemat maantie- ja rautatiepalvelut yhden luukun periaatteella.

10.2.2021 - Kotimaasta

Rautatielogistiikan turvallinen vuosi

Järjestelmällisen ja työntekijälähtöisen turvallisuustyön vaikutukset näkyvät VR Transpointin rautatielogistiikassa. 22. marraskuuta saavutettiin merkittävä turvallisuuden merkkipaalu, sillä työtapaturmataajuus on pysynyt vuoden ajan nollassa.

30.11.2020 - Kotimaasta

Fertilog rakentaa kasvua transitoliikenteelle

Fertilog ja VR Transpoint ovat yhdessä rakentaneet kuljetusjärjestelmän, joka mahdollistaa 2,6 miljoonaan tonniin nousevan vuotuisen kuljetusmäärän.

26.10.2020 - Kansainvälisesti