Kun logistiikka ratkaisee

Mottikonkretiaa ja veturivierailuja opiskelijoille

Kilpailu osaavista ammattilaisista on kovaa. Siksi VR tekee säännöllistä yhteistyötä oppilaitosten, kuten Tampereen AMK:n kanssa. Se avaa silmiä puolin ja toisin.

31.5.2023 - VR Transpoint nyt


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Pidemmälle, tehokkaammin, puhtaammin – päästösäästöjä maantiekuljetuksiin

Dieselin rinnalle kehittyy kovaa vauhtia vaihtoehtoisia käyttövoimia. Osa on tarjolla jo nyt, osa on tulevaisuutta. VR Transpointkin tuo asiakkailleen uusia vaihtoehtoja.

31.5.2023 - VR Transpoint nyt

Turvallisuus on parasta asiakaspalvelua

Vuosaaren sataman pilottihankkeessa haluttiin painaa turvallisuuspoikkeamat ja työtapaturmat tasolle 0+0. Turvallisuus on asenne -ajattelua laajennetaan muuallekin Suomen ratapihoille.

31.5.2023 - VR Transpoint nyt

VR Transpoint mukana Adaran pakkaustarinassa

Pahvi ei paljoa paina, mutta sen kuljettaminen on tarkkuutta vaativaa työtä. Kun tuotanto on tehokasta ja varastot pieniä, tavaran pitää liikkua ajallaan.

17.4.2023 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Kaupallista johtajaa kiehtoo logistiikan monipuolisuus

VR Transpointin kaupallinen johtaja Joni Lehtonen, 52, vastaa myynnistä ja markkinoinnista sekä asiakkuuksien kehittämisestä. Millainen on mies tehtävänsä takana?

17.4.2023 - Asiantuntija

Parasta palvelua ja rohkeita liikkeitä

VR Transpointin asiakastyytyväisyystutkimuksessa nousee esiin monia onnistumisia. Petrattavaakin on eri osa-alueilla, ja tuore strategia linjaa yhä parempia tapoja vahvistaa asiakassuhdetta, lupaa VR:n logistiikkajohtaja Eljas Koistinen.

17.4.2023 - VR Transpoint nyt

Talvivarautumisen tärkeimmät asiat: yhteistyö ja ennakointi

Suomen rataverkko on 90-prosenttisesti yksiraiteinen, joten häiriö yhdessä paikassa heijastuu nopeasti koko maan liikenteeseen. Ratojen kunnossapito korostuu talvikuukausien lumipyryjen aikana – ja erityisesti niitä ennen.

20.12.2022 - Kotimaasta