Kun logistiikka ratkaisee

Turvallisuus hyvällä tasolla, toimitusvarmuudessa kehitettävää

VR Transpoint sai vuoden 2018 asiakastyytyväisyystutkimuksessa kiitosta toiminnan turvallisuudesta sekä henkilöstön palvelualttiudesta ja ongelmanratkaisukyvystä. Kehitettävää löytyi toimitusvarmuudesta.

1.2.2019 - VR Transpoint nyt


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Stena Recycling hakee kilpailuetua logistiikasta

Menestyminen kiertotaloudessa edellyttää, että erilaisia materiaaleja pystytään siirtämään mahdollisimman taloudellisesti paikasta toiseen. Stena Recycling hakee tehoa kuljetuksiin VR Transpointin kanssa solmitulla kumppanuussopimuksella, joka perustuu kuljetusten valtakunnalliseen ohjaukseen ja yhteisiin kehitystavoitteisiin.

1.2.2019 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Kansainvälinen ja kotimaan maantielogistiikka yhdistettiin

Palvelujen räätälöinti ja paketointi onnistuvat nyt entistä paremmin, ja asiakkaita palvellaan nopeasti yhdeltä luukulta.

1.2.2019 - VR Transpoint nyt

Turvaa työmaille nopeilla toimituksilla

Tamperelainen Nordpel tuo Suomeen rakennustyömaiden ja liikenteen turvallisuutta lisääviä tarvikkeita. Logistiikassa pitää olla nopea, sillä usein asiakkaat tarvitsevat tuotteensa jo tilausta seuraavana päivänä.

1.2.2019 - Kansainvälisesti

Isot investoinnit vetokalustoon, vaunuihin ja tietojärjestelmiin

VR Groupin investoinnit tavaraliikennettä palvelevaan kalustoon ovat vuosittain yli 50 miljoonaa euroa. Myös tuotanto-organisaatio uudistetaan. Uusi malli perustuu päätavaravirtoihin ja niiden käsittelyyn.

17.12.2018 - Kotimaasta

Yara ottaa käyttöön ensimmäiset muunneltavat Finnowagon-vaunut

Kevytrakenteiset, kantavat ja modulaariset Finnowagon-vaunut tehostavat pian Pyhäsalmen ja Siilinjärven välistä pyriittiliikennettä. Uusi kontteihin perustuva kuljetusratkaisu vähentää vaunujen tarvetta yli puolella.

17.12.2018 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Kemikaalikuljetusten turvallisuutta pidetään yllä yhteistyöllä

Kotkan Mussalon sataman ratapihan onnettomuusharjoituksessa testattiin miten sujuvaa eri toimijoiden yhteistyö ja tiedon kulku ovat todellisessa onnettomuustilanteessa. Yhteistyötä tarvitaan myös kuljetusten turvallisuuden jatkuvassa varmistamisessa.

14.12.2018 - Kotimaasta