Kun logistiikka ratkaisee

VR Transpoint kehittää palvelu- ja hinnoittelumallejaan muuttuviin asiakastarpeisiin

Asiakastarpeiden ja volyymien muuttuessa rautatielogistiikan palvelu- ja hinnoittelumalleja pitää kehittää. VR Transpoint muokkaa toimintamallejaan jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tämä ohjaa kustannusvastaavuuteen ja avaa molempia hyödyttäviä win-win-mahdollisuuksia.

1.11.2023 - VR Transpoint nyt


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

VR Transpoint hakee kasvua uusista toimialoista ja vihreästä siirtymästä

Ympäristöystävällisellä raideliikenteellä on nyt tuhannen taalan paikka. Vihreä siirtymä luo kuljetustarpeita, joihin VR Transpointilla on osaamista ja ratkaisuja.

1.11.2023 - VR Transpoint nyt

Valtran traktorit lähtevät maailmalle junakyydillä

Agco-konserniin kuuluva Valtra valmistaa Keski-Suomessa traktoreita, joista iso osa laivataan maailmalle. VR Transpointin ja Valtran yhteistyöllä koneet saadaan uusille omistajilleen nopeasti, vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

1.11.2023 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Ehjä kalusto takaa turvalliset rautatiekuljetukset

Oikeilla toimintatavoilla kalusto säilyy ehjänä, ja VR Transpointin asiakkaiden tavara kulkee ajallaan ja liikenneturvallisesti. Metsä Fibren selluvaunujen vaurioiden syyt selvitettiin ja laitettiin kuntoon ripeästi.

14.9.2023 - Yhdessä asiakkaan kanssa

Hyviä kokemuksia uudesta veturista – Dr19 tuo voimaa ajoon ja vaihtotöihin

Uudet Dr19-dieselveturit ovat olleet testikäytössä puolitoista vuotta, ja ne on otettu keväällä kaupalliseen liikenteeseen. Moderni veturi on osoittautunut tehokkaaksi ja toimivaksi työvälineeksi, ja koko veturisarja saapuu Suomeen kolmen vuoden kuluessa.

14.9.2023 - VR Transpoint nyt

Turvallisuus tekee hyvää bisnekselle – maantielogistiikalla tiivistä sidosryhmäyhteistyötä

Turvalliset tavat tehdä työtä koituvat kaikkien hyödyksi: henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien. VR Transpointin maantielogistiikassa tiedetään, että turvallisuus ei ole edes kallista.

14.9.2023 - VR Transpoint nyt

Pidemmälle, tehokkaammin, puhtaammin – päästösäästöjä maantiekuljetuksiin

Dieselin rinnalle kehittyy kovaa vauhtia vaihtoehtoisia käyttövoimia. Osa on tarjolla jo nyt, osa on tulevaisuutta. VR Transpointkin tuo asiakkailleen uusia vaihtoehtoja.

31.5.2023 - VR Transpoint nyt