Kun logistiikka ratkaisee

Toimitusvarmuus parani yhteistyötä tiivistämällä

VR Transpointin parantunut toimitusvarmuus näkyi myös uusimmassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Suositteluindeksi NPS nousi vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä kaikkien aikojen korkeimmaksi.

10.2.2021 - VR Transpoint nyt


Olemme logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme.

Asiakaspalvelua yhdestä osoitteesta

VR Transpointin uuden logistiikan palvelukeskuksen tiimit hoitavat asiakkaiden tarvitsemat maantie- ja rautatiepalvelut yhden luukun periaatteella.

10.2.2021 - Kotimaasta

Metsäteollisuuden konsultista raakapuulogistiikan kehittäjäksi

Christian von Bonin vaihtoi AFRY:n johtavan konsultin tehtävät raakapuukuljetusten ja metsäteollisuuden vaunukuormaliikenteen myynti- ja kehitystyöhön.

10.2.2021 - Asiantuntija

Rautatielogistiikan turvallinen vuosi

Järjestelmällisen ja työntekijälähtöisen turvallisuustyön vaikutukset näkyvät VR Transpointin rautatielogistiikassa. 22. marraskuuta saavutettiin merkittävä turvallisuuden merkkipaalu, sillä työtapaturmataajuus on pysynyt vuoden ajan nollassa.

30.11.2020 - Kotimaasta

Fertilog rakentaa kasvua transitoliikenteelle

Fertilog ja VR Transpoint ovat yhdessä rakentaneet kuljetusjärjestelmän, joka mahdollistaa 2,6 miljoonaan tonniin nousevan vuotuisen kuljetusmäärän.

26.10.2020 - Kansainvälisesti

Vastuullisuutta yli yritysrajojen

Kokonaisten toimitusketjujen vastuullisen toiminnan edistäminen vaatii avointa yhteistyötä yritysten kesken. VR Transpoint tarjoaa asiakkailleen toimintamallia, joka voi tähdätä esimerkiksi ketjun kokonaispäästöjen vähentämiseen.

11.9.2020 - VR Transpoint nyt

Rautatie- ja maantielogistiikka – yhdessä yli kymmenen vuotta

Kiskot ja kumipyörät yhdistävä VR:n logistiikkadivisioona perustettiin vuonna 2009, ja marraskuussa 2010 se sai nimen VR Transpoint. Tänä päivänä VR Transpointin brändi on vielä vahvempi kuin kymmenen vuotta sitten, arvioi johtaja Martti Koskinen.

30.11.2020 - VR Transpoint nyt